Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.06.2022
Léto se blíží!
Letní období se nám blíží. Proto doporučujeme, abyste sledovali aktuální otevírací dobu, která se přes léto může lišit.      Dovolená  od 4.7. do 8... číst celé
02.06.2021
DPD PICKUP
Máme pro vás otevřeno výdejní  místo DPD PICKUP. Balíčky si u nás můžete vyzvednout každý všední den od 9 do 17 hodin číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Namaluj si Karak! Postup jak namalovat základní sadu 6 figurek.
Namaluj si figurky do Karaku z pohodlí domova. Přináším ti podrobný návod, jak na to! číst celé
09.09.2021 Activity Board
Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Zajímá vás z jakých barev a z jakého materiálu tiskneme? Co je vlastně to PLA zač? číst celé
09.09.2021 Activity Board
Activity Board aneb Montessori doma
Děti jsou zvídavé a plné elánu. Rády se učí novým dovednostem a schopnostem. Možná praktikujete Montessori doma a ani o tom nemusíte vědět číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. 3D - Enn, Jaromír Šuranský

    se sídlem Heroltice 67, Hoštice-Heroltice 68201

    identifikační číslo: 01914006

    fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru

      Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5

      IČ: 26168685, DIČ: CZ26168685

      Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 6493

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Namaluj si Karak! Postup jak namalovat základní sadu 6 figurek.
Namaluj si Karak! Postup jak namalovat základní sadu 6 figurek.
Namaluj si figurky do Karaku z pohodlí domova. Přináším ti podrobný návod, jak na to! číst celé
Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Zajímá vás z jakých barev a z jakého materiálu tiskneme? Co je vlastně to PLA zač? číst celé
Activity Board aneb Montessori doma
Activity Board aneb Montessori doma
Děti jsou zvídavé a plné elánu. Rády se učí novým dovednostem a schopnostem. Možná praktikujete Montessori doma a ani o tom nemusíte vědět číst celé
Co je Activity Board?
Co je Activity Board?
Activity Board je učící deska podporující motoriku, kreativitu a paměť. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Nádražní 399/20

Vyškov, 68201

 
Kontakty
3D - Enn
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz