Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.06.2021
DPD PICKUP
Máme pro vás otevřeno výdejní  místo DPD PICKUP. Balíčky si u nás můžete vyzvednout každý všední den od 9 do 17 hodin číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.09.2021 Activity Board
Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Zajímá vás z jakých barev a z jakého materiálu tiskneme? Co je vlastně to PLA zač? číst celé
09.09.2021 Activity Board
Activity Board aneb Montessori doma
Děti jsou zvídavé a plné elánu. Rády se učí novým dovednostem a schopnostem. Možná praktikujete Montessori doma a ani o tom nemusíte vědět číst celé
05.08.2021 Activity Board
Co je Activity Board?
Activity Board je učící deska podporující motoriku, kreativitu a paměť. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. 3D - Enn, Jaromír Šuranský

    se sídlem Heroltice 67, Hoštice-Heroltice 68201

    identifikační číslo: 01914006

    fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IČO
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČ: 26168685, DIČ: CZ26168685, Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 6493
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Barvy a materiál pro prvky Activity Board
Zajímá vás z jakých barev a z jakého materiálu tiskneme? Co je vlastně to PLA zač? číst celé
Activity Board aneb Montessori doma
Activity Board aneb Montessori doma
Děti jsou zvídavé a plné elánu. Rády se učí novým dovednostem a schopnostem. Možná praktikujete Montessori doma a ani o tom nemusíte vědět číst celé
Co je Activity Board?
Co je Activity Board?
Activity Board je učící deska podporující motoriku, kreativitu a paměť. číst celé
Workshop Namaluj si hrdinu!
Workshop Namaluj si hrdinu!
V pondělí 5. 7. 2021 se konal v Deskoherním klubu Enn ve Vyškově kurz malování miniatur pro začátečníky Namaluj si hrdinu! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Nádražní 399/20

Vyškov, 68201

 
Kontakty
3D - Enn
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.